?

Log in

'As it does'
door Sabrina
De eekhoorn is een van mijn favoriete dieren. Ze verstoppen… 
30th-Jan-2010 11:19 am
geb.1De eekhoorn is een van mijn favoriete dieren. Ze verstoppen hun eten, houden het geheim voor anderen en herinneren zichzelf er later weer aan. Louter euforie wanneer ze hun beukenootjes weer terug vinden.

In dat opzicht kun je me vergelijken met een eekhoorn, alleen hou ik niet mijn eten, maar mijn belevenissen voor bepaalde mensen geheim (en ik heb niet zo'n imposante staart). Ik schrijf graag, maar laat niet iedereen mijn livejournal lezen. Ik ben opnieuw begonnen en kritischer op wie ik 'binnenlaat'. Geen mensen die ik in 'het echte leven' ken, sorry.

Dit is mijn journal, met mijn inhoud. Als je erbij wilt, laat hier dan gerust een berichtje achter met wie je bent en hoe je hier bent gekomen. Begrijp me niet verkeerd, ik hou van nieuwe lezers!

Wil je er opnieuw bij? Geef een gil en ik voeg je (weer) toe.

Liefs, Sabrina.
Comments 
6th-Apr-2010 11:34 am (UTC)
Mag ik je toevoegen? Ik kom je vaak tegen op GEV, en nu ook bij Tesvel. En je lijkt me een leuke journal hebben (:
6th-Apr-2010 11:47 am (UTC)
Yes, ik heb je geadd! Ben wel heel laks met berichtjes terugsturen maar ik lees iedereen wel. Verwacht comments dan ook meestal 3 weken nadat je de entry heb geschreven o.i.d. haha.
6th-Apr-2010 11:49 am (UTC)
Yay! :D Zelf ben ik ook best slecht met commenten. Was eerst altijd zeer actief, en toen niet meer. Ik probeer tegenwoordig wel meer te updaten, en ik lees alle vriendjes altijd! (:
19th-Nov-2010 09:59 am (UTC)
Ik vind je kameroproep op GEV vrij hilarisch geschreven en ik geloof dat ik je schrijfstijl wel prettig vind. Mag ik je adden - gewoon om te lezen?
19th-Nov-2010 08:35 pm (UTC)
Haha, natuurlijk! Heb je toegevoegd. Helaas post ik niet zo vaak hoor.
23rd-Nov-2010 02:07 pm (UTC)
Ik post ook niet vaak, as you will see.
Heb je nu ook toegevoegd.
This page was loaded Feb 28th 2017, 7:36 am GMT.